“Een innovatief aanbod producten en diensten.”

Wij hebben een aanbod producten en diensten dat afgestemd is op de noden van onze klanten.  Dit laat ons toe opdrachten sneller en efficiënter uit te voeren.

Onze 4 pijlers zijn:

ITtask bouwt software tools voor het automatiseren van repetitieve taken en handmatige processen zodat klanten kosten kunnen besparen en menselijke fouten in hun organisatie tot een minimum kunnen beperken.

Meer informatie

Download brochure

ITtask bouwt, onderhoudt en monitort netwerken zodat uw organisatie en medewerkers voor de volle 100% kunnen vertrouwen op een stabiele en performante netwerkomgeving. ITtask heeft een jarenlange ervaring met netwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Meer informatie

Download brochure

ITtask levert een volledig gamma professionele hardware. Denk hierbij aan servers, desktops, laptops, en routers. Alle toestellen worden door onze eigen technische dienst geconfigureerd en gebruiksklaar afgeleverd.

Meer informatie

Download brochure

Zelf een KMO zijnde begrijpen we de problemen waar veel ondernemingen mee geconfronteerd worden. We vinden het een uitdaging om efficiënte oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Meer informatie

Download brochure

ITtask bvba
Langerbruggestraat 33
B-9041 Oostakker

www.ittask.be
info@ittask.be

Diensten

Helpdesk & support
Network monitoring
Cybersecurity
Licensing management

Producten

IT automation software
PC’s, notebooks & servers
Network gear
IP camera systems